Manegebak, Longeerbak & Stapmolen

Een manegebak stelt speciale eisen aan een afzetting. BEO-BAND® voldoet perfect omdat het sterk is, onderhoudsvrij en veilig voor dieren en kinderen. Bovendien is de prijs zeer gunstig ten opzichte van andere materialen, BEO-BAND® is rondom de manege- of longeerbak eenvoudig te bevestigen. Eenmaal aangebracht zijn veiligheid van mens en dier een leven lang verzekerd.

De paardenhouderij telt tegenwoordig een groot aantal bedrijven met een professionele opzet. Een trainingsmolen is daarbij een veel voorkomend verschijnsel. Enerzijds vormt de molen een uitbreiding van de trainingsmogelijkheden, anderzijds beperkt het de kosten van manuren. Uiteraard mag het gebruik van een stap of trainingsmolen de veiligheid van kostbare paarden niet in gevaar brengen.

BEO-BAND® is daarom de ideale afzetting in de molen. Het is veerkrachtig als de paarden het raken, het is sterk en beperkt de onderhoudskosten zodoende tot het minimum. Alle Nederlandse stap- of trainingsmolenbouwers met wereldfaam gebruiken BEO-BAND®. BEO-BAND® voor de manegebak, longeerbak en stapmolen zijn in diverse breedtes leverbaar in de kleuren wit, groen en zwart.

Beo-Band op maat maken voor bijv. stapmolen: 0,10 ct extra per lopende meter

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00