Weideafrastering

Weideafrastering
Voor een topkwaliteit weideafrastering die veilig is voor mensen, paarden en andere dieren is de vanzelfsprekende keuzeBEO-BAND® afrasteringsband.Deze weideafrastering biedt veel kwaliteit voor een goede prijs en is overal ter wereld in gebruikvoor het omheinen van paardenweiden, schapenweiden en vele andere  toepassingen. Het afrasteren van weides kan een kostbare zaak zijn want het gaat meestal om flinke oppervlakten. Toch wilt u liever geen concessies doen aan kwaliteit en veiligheid, of het nu om de dieren gaat of om de mensen die ermee werken. De traditionele weideafrastering met palen en planken kan een vermogen kosten en is bovendien arbeidsintensief om te installeren en te onderhouden. Met een BEO-BAND® weideafrastering bent u voordeliger uit, het is gemakkelijk te bevestigen en onderhoudsvrij.
 
De weideafrastering voor u
Waarom kiezen particulieren maar vooral ook professionals over de hele wereld voor BEO-BAND® weideafrastering? Naast de bovengenoemde financiële voordelen geldt ook nog eens dat BEO-BAND® ijzersterk is en geschikt voor elk klimaat: het is bestand tegen temperaturen van -30C tot +50C en behoudt onder alle omstandigheden zijn elasticiteit zonder door te gaan hangen. Voor alles en iedereen, paarden, geiten, schapen of kinderen is deze weideafrastering volkomen veilig omdat het geen harde of scherpe delen heeft. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Bekijk de video op http://www.beo-band.nl en laat u overtuigen van de kwaliteiten van BEO-BAND®.
 
Meer dan weideafrastering
BEO-BAND® afrastering is niet alleen ideaal als weideafrastering, u kunt het ook gebruiken voor diverse andere toepassingen. In de paardenhouderij zie je tegenwoordig veel stap- of trainingsmolens die gebruikt worden om paarden te trainen. Om de veiligheid van de paarden te waarborgen, kunt u uitstekend gebruik maken van BEO-BAND® afrastering. Hetzelfde geldt voor afzetting van maneges en longeerbakken. En dierenartsen gebruiken BEO-BAND® graag in de praktijk voor het beschermen van wanden van stallen en recoveryrooms. Ook daar geldt: veiligheid voor mens en dier voor alles, en met BEO-BAND® afrastering weet u zeker dat u goed zit. BEO-BAND® weideafrastering is verkrijgbaar in diverse breedten en de kleuren zwart, wit en groen.
 
Maak kennis met de voordelen van BEO-BAND® weideafrastering door contact op te nemen met:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00