Veilige weideafrastering

Veilige weideafrastering
Uw dieren hebben recht op een veilige weideafrastering. Om het even of u nu paarden, schapen of geiten houdt, veiligheid is een belangrijk aspect bij het omheinen van weides. De beste keuze is zonder twijfel BEO-BAND® weideafrastering, een industriële afrastering die wereldwijd in zwang is bij veel professionele paardenhouderijen en andere bedrijven die de veiligheid van hun dieren als prioriteit zien. Geen wonder, want bij de ontwikkeling van BEO-BAND® weideafrastering is naast aspecten als duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs vooral ook gedacht aan de veiligheid van mens en dier. Dat heeft geresulteerd in een elastische band zonder harde of scherpe delen, die met veilig afgewerkte aluminium strips eenvoudig te bevestigen is en daarmee in alle opzichten een veilige weideafrastering is. Zeker in combinatie met stroomkoord wat schuren tegen band en palen voorkomt.
 
Veiligheid afrastering
Er wordt in Nederland veel aandacht besteed aan de veiligheid van paarden en kleinvee. Zo zijn er ook voor weideafrastering aanbevelingen gedaan om de veiligheid te verhogen, zoals bijvoorbeeld dat de afrastering miimaal 4 cm breed moet zijn zodat paarden het kunnen zien. BEO-BAND® weideafrastering is minimaal 6 cm breed maar ook verkrijgbaar in breedtes tot 10 cm voor verschillende toepassingen. Een andere reden waarom BEO-BAND® een blijvend veilige weideafrastering is, is dat het ook na langdurig gebruik nooit gaat doorhangen. Omdat het bestand is tegen UV-straling, zuren en extreme temperaturen behoudt het zijn elasticiteit en rekt of krimpt het niet. Gemaakt van geweven polyester en afgewerkt met PVC is BEO-BAND® weideafrastering bovendien een product dat het milieu niet belast. Kijk voor een demonstratie naar de video op http://www.beo-band.nl.
 
Veiligheid en meer
BEO-BAND® weideafrastering is niet alleen een veilige weideafrastering, het kan ook gebruikt worden om de veiligheid van uw paarden te waarborgen in de manege of de longeerbak. Het is gemakkelijk te monteren en behalve de paarden zullen ook de rijders zich veilig voelen met deze omheining. En misschien maakt u wel gebruik van een stapmolen voor de training van uw paarden. Een veilige afzetting is daarbij van het grootste belang; u moet er immers niet aan denken dat de paarden zich verwonden. Ook daarvoor is BEO-BAND® weideafrastering bij uitstek geschikt.
 
De veilige weideafrastering voor mens en paard vindt u bij:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00