Veilige afrastering

Veilige afrastering
U wilt graag een veilige afrastering voor uw paardenweide, stapmolen, longeerbak of manage? Kies dan voor BEO-BAND® afrasteringsband, een weideafrastering die niet alleen veilig is maar ook duurzaam en betaalbaar. Of u nu schapen houdt of geiten of dat  u dure renpaarden moet huisvesten, de veiligheid van uw dieren staat natuurlijk voorop. Ook als het gaat om het afrasteren van een weide doet u er verstandig aan om te kiezen voor een oplossing die zich overal ter wereld in de praktijk bewezen heeft: BEO-BAND® afrastering. Een met de grootste zorg en professioneel ontwikkeld product dat alle kenmerken heeft waarnaar u op zoek bent: ijzersterk maar zonder harde of scherpe kanten, uiterst duurzaam en onderhoudsvrij, gemakkelijk te monteren en bestendig tegen extreme temperaturen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op weideafrastering van BEO-BAND
 
Veiligheid voorop
Zoals gezegd is BEO-BAND® afrasteringsband een zeer veilige oplossing. In de eerste plaats voor uw paarden of andere dieren, maar ook voor bijvoorbeeld kinderen. Heeft u een manege waar veel kidneren gebruik van maken, dan wilt u een natuurlijk een afrastering waaraan ze zich niet kunnen stoten of verwonden. BEO-BAND® afrastering staat altijd strak maar is wel veerkrachtig, of er nu een paard of een kind tegenaan komt. En het is zo sterk dat het gewoon weer terugkomt in de oude vorm; eenmaal gespannen behoudt het altijd zijn vorm en gaat niet doorhangen. Daarmee is BEO-BAND® de veilige afrastering bij uitstek. Niet voor niets zien we BEO-BAND® afrasteringsband terug bij gerenommeerde professionele bedrijven in Europa en daarbuiten, waaronder die van Ludger Beerbaum en Alwin Schockemöhle. Een betere aanbeveling is er niet.
 
Bestel uw veilige afrastering
O ja, BEO-BAND® afrasteringsband is ook een veilige oplossing voor het bekleden van stalwanden of recoveryrooms in de dierenartsenpraktijk. Het is verkrijgbaar in breedtes van 50/150 cm, is naadloos en in combinatie met schuimkussens vormt het de ideale bescherming voor dit soort toepassingen. Voor de gebruikelijk veilige afrastering van weides, maneges, longeerbakken en stapmolens is BEO-BAND® afrasteringsband verkrijgbaar in breedtes van 6-10 cm. Bevestigen gebeurt door middel van aluminium strips die in een handomdraai zijn aan te brengen. Optimale veiligheid bereikt u door tussen de banden stroomkoord aan te brengen, dat weerhoudt de dieren ervan te schuren tegen band en palen.
 
Overtuigd dat BEO-BAND® de veilige afrastering voor u is? Neem dan contact op met:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00