Omheining

Omheining
Als u op zoek bent naar een omheining voor een weide zijn er vele factoren die van invloed zijn. Het hangt er maar net van af wat u belangrijk vindt: de veiligheid van uw dieren, de kosten van de omheining –die kunnen aanzienlijk zijn als het om een grote oppervlakte gaat-, het gemak waarmee u de omheining kunt plaatsen, de duurzaamheid van de gebruikte materialen en de milieuvriendelijkheid, om er maar een paar te noemen. Er zijn vele soorten omheiningen te krijgen van kunststof, hout, elektrisch, verplaatsbaar enzovoort. Wilt u een omheining die betaalbaar is en die eigenlijk ook op alle andere genoemde factoren goed scoort, kies dan voor BEO-BAND® weideafrastering. Dit is een modern product dat tegelijk zeer esthetisch is en uitstekend past in een groene omgeving. Om een indruk te krijgen kunt u de video bekijken op http://www.beo-band.nl.
 
Ideale omheining
De ideale omheining bestaat niet, maar met BEO-BAND® weideafrastering komt u toch aardig dicht in de buurt. Er is dan ook veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van deze omheining, wat geresulteerd heeft in een product met een combinatie van unieke eigenschappen. BEO-BAND® afrastering wordt in de eerste plaats gebruikt voor het omheinen van weides met paarden, schapen en geiten in Europa en ver daarbuiten, maar het blijkt ook zeer nuttig voor andere toepassingen. Zo is het in de paardenhouderij een gewaardeerde omheining voor maneges, trainingsmolens en longeerbakken. In grotere maten (50 en 150 cm breed) wordt BEO-BAND® met succes toegepast voor het bekleden van stalwanden. Dierenartsen gebruiken het  in hun praktijk voor het bekleden van recoveryrooms, in combinatie met schuimkussens, om te voorkomen dat paarden zich beschadigen.
 
Details omheining
Wat kunnen we u nog meer vertellen over BEO-BAND® weideafrastering? Deze omheining is zeer veilig doordat het geen scherpe of harde delen heeft. Het is elastisch maar rekt of krimpt niet, ook niet bij jarenlang gebruik. Het is oersterk, kan tegen extreme vorst of hitte en hangt niet door. BEO-BAND® afrastering is als omheining te verkrijgen in breedtes van 6-10 cm en in de kleuren zwart, groen en wit.
 
Voor een omheining die aan al uw eisen voldoet, gaat u naar:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00