Manegebak

Manegebak
U heeft een manegebak en wilt deze veilig afrasteren? Gebruik dan BEO-BAND afrastering, een industrieel ontwikkelde afzetting die veiligheid biedt voor mens en dier.Heeft u een professionele manegebak waar dagelijks volwassenen en kinderen komen rijden? Dan weet u natuurlijk dat veiligheid een hoge prioriteit heeft en wilt u er alles aan doen om uw paardenbak veilig te maken. Dat geldt trouwens net zo goed voor de paarden die in uw manege lopen. Veiligheid omvat allerlei aspecten in de manegebak, zoals de uitrusting van de ruiters, de gebruikte materialen en hulpmiddelen, maar vanzelfsprekend ook de omheining. Wilt u dat paarden en ruiters zich veilig voelen als ze uw manegebak gebruiken, kies dan voor BEO-BAND afrastering. Deze afzetting is speciaal ontwikkeld voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
 
Keuze van afrastering voor uw manegebak
Is BEO-BAND afrastering echt zo geweldig als wordt beweerd? Wel, er zijn beslist een paar keiharde feiten te noemen waarom u dit product moet kiezen voor uw manegebak.
Om maar enkele eigenschappen te noemen: het is onderhoudsvrij, bestand tegen extreme temperaturen, behoudt jarenlang zijn elasticiteit en is betaalbaar –u krijgt niet voor niets 5 jaar garantie op deze afrastering. Velen zijn u al voor gegaan, niet alleen in Nederland maar ook in de Verenigde Staten, Australië en zelfs Dubai gebruiken professionele bedrijven BEO-BAND afrasteringvoor het omheinen van manegebakken, paardenweides en andere toepassingen. Zien is geloven, en om u alvast een blik te gunnen op de bijzondere eigenschappen van BEO-BAND afrasteringkunt u een video bekijken op http://www.beo-band.nl/.
 
De ideale manegebak
Wat is de ideale manegebak? Daarover lopen de meningen uiteen. Bij het aanleggen van een manegebak heeft u de keuze uit allerlei materialen. Gelukkig zijn er ten aanzien van het gebruik, het rijden en de veiligheid richtlijnen opgesteld door de Stichting Veilige Paardensport. Die bieden een handvat voor de inrichting van manegebakken en met een veiligheidscertificaat van de stichting kunt u aantonen dat uw manegebak veilig is. Gebruikt u BEO-BAND afrasteringvoor het afzetten van uw manegebak, dan zit het met de veiligheid van mens en dier wel snor.
 
Kiest u voor een veilige afrastering van uw manegebak, dan kiest u voor:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00