Goedkope weideafrastering

Goedkope weideafrastering
Wanneer u kiest voor een goedkope weideafrastering is er maar één voor de hand liggende keuze: BEO-BAND® afrastering. Een veilige, diervriendelijke en duurzame oplossing voor het afrasteren van uw weides. BEO-BAND® afrasteringsband is niet alleen een goedkope weideafrastering, het is ook een van de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudig te monteren soorten afrastering. Geen zaagwerk, geen getimmer, BEO-BAND® afrasteringsband monteert u snel en eenvoudig op palen met behulp van aluminium strips, even schroeven en klaar is kees. Wilt u nog meer voordelen horen van deze goedkope weideafrastering? Wel, BEO-BAND® afrasteringsband is bestand tegen Uv-licht, tegen zuren en tegen temperaturen van -30C tot +50C; het rekt of krimpt niet, hangt niet door en is niet belastend voor het milieu. Nog niet overtuigd? Kijk dan op http://www.beo-band.nl.
 
Goedkope en toch veilige weideafrastering
De zorg voor uw paarden, ponies of andere dieren staat natuurlijk voorop bij de keuze van een weideafrastering. Je moet er niet aan denken dat een duur renpaard zich per ongeluk verwondt aan een weide omheining of een afrastering van een manegebak of stapmolen. Of dat een kind van een paard valt en onverhoeds tegen een scherpe of harde afrastering aankomt. BEO-BAND® afrasteringsband is weliswaar een goedkope weideafrastering, maar er zijn geen concessies gedaan aan veiligheid. Het gaat hier om een hoogwaardig industrieel product, opgebouwd uit geweven polyester en afgewerkt met een laag PVC. IJzersterk maar zonder harde of scherpe uitsteeksels. Ook de manier van monteren staat garant voor permanente veiligheid. Gebruikt u BEO-BAND® afrasteringsband als weideafrastering, dan weet u zeker dat er geen ongelukken kunnen gebeuren.
 
Gebruik en levering weideafrastering
BEO-BAND® afrasteringsband wordt over de hele wereld gebruikt als goedkope weideafrastering. Het is ook heel goed toepasbaar voor bekleding van stalwanden of recoveryrooms in de dierenartsenpraktijk. Normaal gesproken wordt BEO-BAND® in twee of drie banen boven elkaar aangebracht. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes van 6 tot 10 cm en in de kleuren wit, groen of zwart. Voor de montage zijn speciaal ontworpen aluminium strips of kunststof strips verkrijgbaar. Voor extra veiligheid en om schuren te voorkomen, kunt u kiezen voor het monteren in combinatie met stroomkoord.
 
De voor de hand liggende keuze voor goedkope weideafrastering? Die vindt u bij:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00