Goedkope afrastering

Goedkope afrastering
Afrasteringen zijn er in vele soorten en uitvoeringen, maar als uw voorkeur uitgaat naar een goedkope afrastering voor uw paardenweide, schapenweide of andere ruimte, dan doet u er goed aan te kiezen voor BEO-BAND® afrastering. Dit is een betaalbare en zeer hoogwaardige afrasteringsband die heel lang meegaat. Wat dacht u van een afrastering die over de gehele wereld gebruikt wordt door vele professionele bedrijven in de paardenhouderij of schapenteelt? Een goedkope afrastering die, als hij eenmaal is gemonteerd, geen verder onderhoud nodig heeft? We praten hier over een omheining die gemaakt is van zeer duurzaam geweven polyester met een coating van PVC, die bestand is tegen zuren, tegen Uv-straling en tegen temperaturen van -30C tot +50C. Zo wordt BEO-BAND® afrastering onder andere toegepast onder extreme omstandigheden in de woestijn van Dubai, zonder enig probleem!
 
Afrastering met veel voordelen
BEO-BAND® afrastering is niet alleen een relatief goedkope afrastering, het is ook een omheining die voor veel doeleinden geschikt is. In de eerste plaats is deze afrastering ontwikkeld voor het omheinen van paardenweiden, maar hij is ook zeer goed toe te passen voor manege afzettingen en voor het afrasteren van stapmolens. In combinatie met schuimkussens is BEO-BAND® afrastering ook heel handig voor het bekleden van stallen, trailers en veewagens of de wanden van een recoveryroom in een dierenartsenpraktijk. Een relatief goedkope afrastering die vooral goed werkt in combinatie met stroomkoorden, zodat de dieren niet gaan schuren tegen de banden. Ook is BEO-BAND® afrastering volstrekt veilig voor mens en dier door de afwerking zonder harde of scherpe delen. Montage vindt snel en eenvoudig plaats met behulp van aluminium strips.
 
Kies uw afrastering
BEO-BAND® is een goedkope afrastering en verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. De meest gebruikte breedtes zijn 6-10 cm, zowel voor afrastering van paarden- en schapen weiden als voor het omheinen van manegebakken en stapmolens. BEO-BAND® afrastering kunt u aanschaffen in de kleuren groen, zwart of wit en u bevestigt het aan palen met behulp van Hol-bol aluminium strips. Eenmaal aangebracht en strak getrokken kan de afrastering nooit meer doorhangen. Wilt u meer weten, kijk dan op http://www.beo-band.nl.
 
Op zoek naar een duurzame en goedkope afrastering? Neem dan contact op met:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00