Afrasteringsband

Afrasteringsband
Bent u op zoek naar afrasteringsband voor een paardenweide of een andere toepassing? Ga dan voor BEO-BAND®, het ideale afrasteringsband voor paardenweides en andere weides. BEO-BAND® is een industrieel vervaardigde afrasteringsband die overal ter wereld wordt toegepast voor het afrasteren van dierenweides. Het is speciaal ontwkkeld met het oog op duurzaamheid en veiligheid. BEO-BAND® afrasteringsband is gemaakt van geweven polyester met een coating van PVC. Zo ontstaat een ijzersterke afrasteringsband die toe te passen is voor omheinen van weides, manegebakken en stapmolens. Ook is BEO-BAND® afrasteringsband prima te gebruiken voor bescherming van paardenboxen, veewagens en trailers. BEO-BAND® afrastering is ongevoelig voor Uv-straling en zal, als het eenmaal strak gespannen is, niet meer doorhangen.
Kijkt u voor meer informatie op Weideafrastering van BEO-BAND.
 
Ideale afrastering
U wilt voor uw paarden of andere kostbare dieren natuurlijk de veiligste en voordeligste oplossing als het gaat om afrastering van uw weides. BEO-BAND® afrasteringsband is veilig voor dieren én mensen en gaat door de unieke constructie bijzonder lang mee. Deze afrasteringsband is wel elastisch maar rekt of krimpt niet, is milieuvriendelijk en onderhoudsvrij. Het heeft geen scherpe of harde delen en is bestand tegen zuren. Bovendien is BEO-BAND® afrasteringsband eenvoudig te bevestigen door middel van aluminium strips. Niet voor niets wordt BEO-BAND® afrasteringsband in door vele professionele bedrijven in de paardenhouderij gebruikt, of het nu in Amerika, Australië of de woestijn van Dubai is. Bekende gebruikers van BEO-BAND® afrasteringsband zijn bijvoorbeeld Anky van Grunsven en Johan Heins.
 
Afrasteringsband bestellen
BEO-BAND® afrasteringsband is er in diverse uitvoeringen en maten. De minimale breedte van deze afrasteringsband is6 cm, maar het is ook verkrijgbaar in 7 -10 cm breedte. Voor bekleding van wanden is het afrasteringsband ook verkrijgbaar in 50 cm en 150 cm. BEO-BAND® afrasteringsband zit op rollen van 100 m, maar u kunt het uiteraard per meter bestellen. Het band is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en groen. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar zoals de aluminium bevestigingsstrips, bandspanners, stroomkoord etc. om de installatie van BEO-BAND® afrasteringsband te completeren.
 
Heeft u interesse in BEO-BAND® afrasteringsband of wilt u dit bestellen? Neem dan contact op met:
 
BEO-BAND ®
P. Bekkers
Hoofdstraat 54
6077AP St.Odilienberg
info@beo-band.nl

Neem contact op

BEO-BAND ®
S. Bekkers
Telefoonnummer: 0031-43-3117367
Mobielnummer.: 0031-620974025
E-mail: info@beo-band.nl
KvK: 53964020
BTW: NL001829639B42

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 18.00